Aanmelden

Doe mee met Plant a Friend!

Ben je tussen de 16 en 28 jaar en heb je behoefte aan contact met andere jongeren? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Ben je klaar om nieuwe mensen te ontmoeten en om van planten je hobby te maken? Meld je dan aan!

Dan ben je bij Plant a Friend aan het goede adres! Plant a Friend is een initiatief om jongeren met elkaar in contact te brengen door middel van een plantje.

Je krijgt van ons een gratis plantje thuisgestuurd met verzorgingstips. Geef je plantje liefde, aandacht en een beetje water, en zie hem groeien. Vervolgens wordt je in een appgroep geplaatst waar je nieuwe contacten legt. Je helpt elkaar met het verzorgen van je plantje  en tegelijkertijd leer je elkaar kennen. Hoe leuk is dat?!

Op dit moment hebben we een aanmeldstop in regio Westland. Laat je gegevens achter en we nemen contact op zodra Plant a Friend Westland weer is gestart.

(Voor alle leeftijden, vanaf 16 jaar)

‘Ik vind het echt een super leuk idee om mensen met dezelfde hobby (plantjes) op deze manier met elkaar te verbinden!’

~ Leon

Geen groene vingers? Geen probleem !

Samen met de jongeren in je appgroep ga je en plantje groot brengen. Heb je geen groene vingers? Dat is helemaal geen probleem. Je geeft elkaar tips en samen gaat het jullie lukken om een plantje te laten groeien.

Waarom planten?

Plantjes, stekjes en zaadjes en alles wat daarmee te maken heeft, zijn op het moment razend populair. Ook jongeren ontdekken steeds vaker dat ze groene vingers hebben en plezier krijgen in het laten groeien van planten. Een plantje is afhankelijk van jouw goede zorgen. Dit zorgt ervoor dat je met jouw plantjes een band opbouwt.

  • Met een plant voel je je minder alleen
  • Planten maken je gelukkiger
  • Een plant brengt kleur in huis
  • Je haalt voldoening uit het verzorgen van een plant
  • Veel planten zuiveren de lucht
  • Planten zorgen voor zuurstof
  • Ze zijn trendy en passen in ieders interieur.
  • Met een plant heb je altijd iemand om tegen te praten